TITAN GEL

TITAN GEL
TITAN GEL
TITAN GEL
TITAN GEL

TITAN GEL

1 kutija – 2300 din

2 kutije – 4500 din

3 kutije – 6600 din

5 kutija – 11000 din

10 kutija – 21000 din

Titan gel za muškarce.
Da li vam je potreban Titan gel? Da se suočimo sa tim, neki ljudi možda imaju sumnje u veličinu svog penisa, suviše mali ili nisu dovoljni da daju odličnu satisfakciju svojoj ženi. Na vama je da odlučite, ako je istina ili “veličina nije bitna” – što mnogi kažu. Dobra vest je da su danas razvijene mnoge efikasne metode za povećanje veličine penisa. Tehnologija proširenja penisa uključuje proizvode za lokalnu upotrebu uključujući gelove, kreme i masti. Gel Titan je postigao značajnije pozitivne povratne informacije u poređenju sa svojim konkurentima jer nema neželjenih efekata. Ovo je testiran i efikasan proizvod za poboljšanje muškaraca sa velikim potencijalom za poboljšanje muškog seksualnog života (i njegovog seksualnog partnera).
Kako primeniti TITAN GEL? 
Proizvod treba koristiti lokalno, jer obezbeđuje bolju penetraciju aktivnih sastojaka u područje penisa i daje vidljive rezultate. Proizvodna formula je potpuno prirodna i testirana na alergiju. Njegova baza uključuje dragoceno lekovito bilje i biljne ekstrakte. Efikasnost njihove kombinacije proverena je nekoliko laboratorijskih ispitivanja u različitim zemljama i podržana je komentarima kupaca. Sva ova biljka su korišćena hiljadama godina u različitim delovima sveta sa istom namenom: povećati mušku atraktivnost povećavajući veličinu penisa. 
Lek predstavlja tri osnovna načela delovanja:
Priprema kožu genitalija za stabilno rastezanje bez štete. Povećava veličinu penisa iznutra. Pektinska krema je neophodna za stvaranje međularne tečnosti i formiranja ćelijskih zidova. Oni penetriraju u kavernozno telo penisa i tamo sakupljaju tekućine. Proces ima akumulativni efekat, i to je osnova za rast penila. Esencijalne aminokiseline pomažu u dilataciji krvnih sudova u penisu i pružaju tvrdu erekciju, kao nikada ranije. Podržava zdravlje zbog 4 osnovnih minerala koji igraju ključnu ulogu za zdravlje muškaraca (natrijum, cink, kalcijum i gvozdje) pružaju duže erekcije, pomažu u smanjivanju stresa i održavanju novootkrivene veličine penisa.
Nus pojave TITAN GELA 
Ovo je jedan od onih izvanrednih proizvoda koji rade skoro za sve. U nekim slučajevima rezultati će biti umereni, ali najčešće su neverovatni. Teško je da osoba ima negativan doživljaj sa Titan gelom . TITAN GEL:formula i aktivni sastojci Eterična ulja (zaštitite tkiva od oštećenja); 
Tribulus Terrestris (Babin zub) 
Ovo je biljka u kojoj su sadržani steroidni saponini, kao i polifenoli a koji su zaslužni za povećanu proizvodnju muških hormona i tako se utiče na pravilan balans nivoa libida. Lokalizacijom Tribulus Terrestrisa seksualna potencija se pojačava i pruža pozitivan uticaj na libido. Ova biljka se smatra poznatim afrodizijakom. 
Maca prah 
S obzirom da obiluje vitaminima, mineralima, nutrijentima i masnim kiselinama koji su zaslužni za optimalno održavanje funkcija tela, ova biljka se još smatra i tzv “super hranom” zbog čega je Maca koren i dobila mesto u sastavu Titan Gela. L-Arginin je aminokiselina koja služi za nekoliko stvari, a u ovom slučaju za lečenje impotencije kod muškaraca. Iako nije tehnički esencijalna aminokiselina, što znači da telo može da je proizvodi samo, prisutna je u jako malim količinama, a veoma je bitna za telo. 
Magnezijum 
Magnezijum je jedan od najbitnijih minerala za naše telo. Deficit magnezijuma je nažalost česta pojava i može da smeta svakome. Pomaže kod impotencije, što je najbitnije svojstvo za ovaj mineral. I Epimedium Sagittatum Ovo je prirodni ekstrakt žutike. Na Istoku je poznat kao odličan i snažan afrodizijak. U čemu je njegova tajna? Zapravo, ikarin koji se nalazi u ovom esktraktu je flavonoid zaslužan za povećanje dotoka krvi u spužvasto tkivo penisa. Na ovaj način se poboljšava i produžava vreme trajanja erekcije. Ikarin takođe utiče na povećanje nivoa neuroprenosnika koji su zaduženi za seksualno uzbuđenje. Kontraindikacije i neželjeni efekti leka Laboratorijski testovi ne pokazuju nikakve neželjene efekte za pravilnu upotrebu Titan gela. Porucite TITAN GEL .