SUPER TADAPOX

SUPER TADAPOX
SUPER TADAPOX
SUPER TADAPOX
SUPER TADAPOX

SUPER TADAPOX

 

1 blister – 2000 din

2 blistera – 3900 din

3 blistera – 5800 din

5 blistera – 9500 din

10 blistera – 19000 din

 

SUPER TADAPOX
Super Tadapox je kombinacija dva leka (Tadalafil i Dapoxetine) prilično popularna na tržištu i među pacijentima iz celog sveta koji pate od erektilne disfunkcije i drugih simptoma impotencije. Brza ejakulacija je takođe čest problem kod muškaraca određene starosne grupe i tablete Super Tadapox je koristan za tretman ovih malih ali značajnih problema u ljubavnom životu muškaraca. Dapoxetine HCL je jedinstveno prvi lek za lečenje preuranjene ejakulacije između muškaraca starosti 18-64 godina.

KAKO DELIJUE SUPER TADAPOX?

Ovo je nova kombinacijska tableta koja sadrži dva od najmoćnijih i učinkovitijih lekova dokazanih u borbi protiv borbe i glavnih uzroka muške seksualne disfunkcije. Super Tadapox tablete sadrže 40 mg Tadalafil i 60 mg Dapoxetine. Za najbolje rezultate uzmite 1 tabletu 1-3 sata seksualne aktivnosti. Uzmite samo kada je potrebno i ne uzimajte više od jedne tablete dnevno.

SASTAV

Super Tadapox je snažan lek koji pomaže muškarcima da se bave impotentnošću i preranom ejakulacijom. Tadapox, poznat i kao Tadalafil sa Dapoxetinom, prvi od svog vrstnog tretmana koji je pomogao muškarcima da steknu najviše od svoje seksualne aktivnosti. 
Tadalafil
se nalazi u klasi lekova nazvanih inhibitori fosfodiesteraze (PDE). Poznato je da pomažu muškarcima da se bave smanjenjem snabdevanja krvi muškim reproduktivnim organima tako što ga oštre i tvrde kako bi muškarac mogao imati odnos. 
Dapoxetine 
pripada grupi lekova pod nazivom “selektivni inhibitori ponovnog uzimanja serotonina” (SSRI), koji se koriste za lečenje prevremene ejakulacije (PE) kod muškaraca starijih između 18 i 64 godine. Omogućava ljudima da imaju duže vreme u postupku time što odlažu njihovu akciju. Koristite Tadapox prema uputstvima. Uzimajte Super Tadapox usta sa čašom vode. Trebalo bi da se uzme 30 do 40 minuta pre seksualnog odnosa. Super Tedapox se može uzimati na prazan stomak ili nakon laganog obroka.
Rok upotrebe: utisnut je na ambalaži.