SPREJ STUD 100

SPREJ STUD 100
SPREJ STUD 100
SPREJ STUD 100
SPREJ STUD 100

PREJ STUD 100

1 kutija – 2100 din

2 kutije – 4000 din

3 kutije – 6000 din

5 kutija – 10000 din

10 kutija – 20000 din

Šta je Stud 100 Sprej?
Ovaj topikalni sprej je licencirani farmaceutski muški proizvod koji poboljšava performanse, koji obećava da će biti potpuni lek za PE. Stud 100 ne samo da brzo deluje, već se smatra veoma efikasnim i bezbednim za upotrebu. Sigurnosni aspekt se može aktivirati s činjenicom da je razvijen u skladu sa zahtevima US FDA. Čak iako možete učiniti sve prave poteze da savladate umetnost ljubavi, ali ćete se dobiti negde ako vaše telo ne dozvoli da traje sve dok je potrebno. Ovo je mesto gde sprečava topikalnost Stud 100 da se aktivira i vodi računa o naučnom aspektu seksa.
Šta je preuranjena ejakulacija?
Za one koji se bave teškom prevremenom ejakulacijom, samo upuštanje u predigru može ih dovesti do spajanja – a kamoli imati seksualni odnos. Uprkos svim problemima, ova abnormalnost dovodi do života muškaraca, mnogi odlaze da čuju i nadaju se i molite da bolest nestane. Ali to nije način na koji PE funkcioniše. Prevremena ejakulacija ili PE je jedno od najčešćih problema sa kojima se muškarci suočavaju u svom seksualnom životu, što ih može izazvati sramota i sramota zbog toga što nisu dovoljno čovjeka. Ako ste bili u cipelama ovih ljudi, onda verovatno znate kako se čini da ne možete zadovoljiti svog partnera u krevetu. Srećom, sprej poznat kao Stud 100 je ovde za vas. Šta radi ovaj sprej? Pa, jednostavnim rečima desenzibiliše vaše genitalije satima. Zar to ne zvuči neverovatno? Nastavite čitati kako biste saznali više.
Šta radi STUD 100? 
Stud 100 je izuzetan proizvod koji se dokazao efektivno bezbroj puta u pružanju privremenog lečenja prevremene ejakulacije. Prema ljudima koji su koristili ovaj proizvod, neke od prednosti koje možete očekivati su sledeće: Lako ga je primeniti i sve to možete uraditi sami Prskanje će vam dati teške erekcije kako biste potresli spavaću sobu Problemi povezani sa orgazmom rano će biti stvar prošlosti Bez ikakvog problema, nemojte se suočiti sa problemima bez mirisa, netoksičnih, ali i ozonskih Jedna bočica može trajati čak 120 upotreba Uživat ćete u sve većem poverenju i verovanju u sebe. 
Kako Stud 100 radi?
Ovaj muški sprej za seksualno poboljšanje sadrži supstancu koja se zove lidokain, koja smanjuje osetljivost kako bi vam omogućila da traje duže nego što ste normalno uradili. Takođe vam daje povećanje vaše seksualne izdržljivosti i savršenog lečenja prevremene ejakulacije. Lidokain se lako apsorbuje, što zauzvrat desenzibiliše nervne završetke. Prskanje treba nanositi i na glavu i osovinu vašeg člana neposredno prije nego što ostvarite odnos za maksimalnu efikasnost. Stud 100 je isti kao i mnogi drugi konkurenti, ali rezultati su bolji.
Sastav u Stud 100 spreju 
Osnovni sastojak ovog spreja je lidokain, koji deluje kao glavni desenzibilizator. Takođe ima i druga neaktivna jedinjenja kao što su stearinska kiselina, izopropil miristae, rastvarač i vrlo blag miris. Poručite STUD 100 po najpovoljnijoj ceni