Kamagra upotreba

Kamagra upotreba

Kamagra je lek koji radi kao i ostali preparati koji utiču na poboljšanje stanja erektilne disfunkcije. On inhibira PDE5 enzim odgovoran za postizanje jače i dugotrajnije erekcije. Dejstvo Kamagre iznosi između četiri i šest sati od trenutka uzimanja. Preparatu je potrebno od 15 do 30 minuta da bi ostvario svoje dejstvo, tj. počeo da deluje. Treba da zapamtite da Kamagru, isto kao i Cialis, možete uzeti samo jednu preporučenu dozu u 24 časa. Ako uzimate ovaj proizvod u većim količinama, možete očekivati neke od neželjenih efekata. 

KAMAGRA SUMECE TABLETE

UPOTREBA

KAKO KAMAGRA DELUJE?

Kamagra
deluje tako što dovodi do povećane prokrvljenosti I napumpanosti penisa. Istovremeno sprečava hormon, koji je odgovoran za odlik krvi iz penisa (gubitak erekcije), da deluje, tako da erekcija mnogo duže traje. Da bi kamagra delovala potrebna je seksualna uzbuđenost. Kamagra nije afrodizijak I ne dovodi do povećane seksualne uzbuđenosti. SASTAV Jedna šumeća tableta sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata. DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE Preporučena doza je jedna tableta (100 mg), 20-30 minuta pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj bezbednih doza u toku jednog dana je (100 mg). Način primene šumeće KAMAGRE: šumeća tableta se rastvori u čaši vode (250 ml) i sadržaj se popije. Opšta preporuka je da se sadržaj popije na prazan stomak zbog boljeg dejstva. Ne treba uzeti više od jedne šumeće tablete u toku 24h.

Kamagra upotreba
Kamagra upotreba

KAMAGRA SUPER

UPOTREBA

SUPER KAMAGRA tablete.Super kamagra
je lek i odličan preparat za potenciju koji daje prave rezultate u otklanjanju problema impotencije. Ove afrodizijak tablete odlikuju se visokom efikasnošću zahvaljujući svom specifičnom sastavu, nastalom kombinovanjem dve supstance – Sildenafil citrata, najefikasnijeg sredstva za održavanje i produžavanje erekcije i Dapoketina od 60 mg, prvog priznatog leka koji se koristi u lečenju prerane ejakulacije kod osoba muškog pola. Upotrebom Kamagra super tableta obezbedićete da Vaša potencija, erekcija i ejakulacija budu na znatno višem nivou, što doprinosi produženju seksualnog odnosa i drastičnom poboljšanju kvaliteta Vaših seksualnih aktivnosti. Na osnovu klinički zabeleženih podataka jasno se može videti da muškarci koji konzumiraju tablete Super Kamagre imaju u značajnoj meri poboljšanu seksualnu funkciju i mogu bolje da kontrolišu ejakulaciju, čime na kvalitetniji način zadovoljavaju i sebe i svog seksualnog partnera.

KAMAGRA BOMBONE
UPOTREBA

Kamagra bombone
su poboljšana verzija Kamagre u gelu. Izuzetno su praktične za konzumaciju tako da ih možete uzeti bilo kad i bilo gde bez mogućnosti da neko pomisli da radite nešto neobično. Zbog toga što se rastvaraju u ustima apsorbcija je brža i potpunija (ranije počinje da deluje, i učinak je znatno bolji). Takođe, zbog rastvaranja u ustima preparat ne dolazi direktno i trenutno u stomak i želudac pa su eventualne nuspojave svedene na sami minimum. Kamagra bombone proizvodi Indijska farmaceutska kompanija Ajanta Pharma . Bombone su na bazi Sildenafila, koji se koristi za poboljšanje erekcije i lečenje impotencije. Ovaj preparat zapakovan je u diskretnoj i veoma zgodnoj kutiji koja sadrži 4 bombone (4×100 mg sildenafila) voćnih ukusa. Fenomenalan proizvod za rešavanje problema impotencije. Bombona se polako rastapa u ustima i dejstvo počinje već nakon 20-40 minuta, a traje najmanje 6 sati.

Kamagra upotreba
Kamagra upotreba

KAMAGRA GOLD
UPOTREBA

KAKO GOLD KAMAGRA DELUJE? KAMAGRA 100 mg
ne deluju kao direktni relaksant, već podstiču relaksaciona svojstva azot monoksida (NO) u kavernoznom telu. Prilikom seksualne stimulacije aktivira se sistem NO/cGMP, što dovodi do inhibicije PDE 5 od strane sildenafila, čime dolazi do manje razgradnje cGMP, tako da se povećava njegova koncentracija u corpus cavernusumu muškog polnog organa.Drugim rečima, da bi lek imao farmakološko dejstvo, neophodna je seksualna stimulacija. Tako su korisnici sasvim zaštićeni od neprijatnih situacija, obzirom da neće doći do erekcije u neželjenom trenutku i na nezgodnom mestu. Dakle, Kamagra gold tablete deluju tako što pospešuju doticanje krvi u Vaš polni organ, što doprinosi pojačanom protoku krvi kroz krvne sudove Vašeg penisa. Ovakav efekat se postiže zahvaljujući sildenafil citratu, koji vezivanjem za specifične receptore krvnih sudova penisa uzrokuje blago širenje tih krvnih sudova, odnosno njihovu vazodilataciju, koja dalje omogućava veći dotok krvi u muški polni organ.