KAMAGRA SUMECE TABLETE

KAMAGRA SUMECE TABLETE
KAMAGRA SUMECE TABLETE
KAMAGRA SUMECE TABLETE
KAMAGRA SUMECE TABLETE

1 kutija – 850 din

2 kutije – 1600 din

3 kutije – 2200 din

5 kutija – 3500 din

10 kutija – 6500 din

KAMAGRA
Kamagra Sumece Tablete su potpuno novi proizvod iz ugledne farmaceutske kompanije Ajanta Pharma koji se koristi za poboljšanje erekcije i lečenje impotencije, sa naglaskom na produzeni seksualni odnos. Ovaj preparat je napravljen tako da je zapakovan u diskretnoj i veoma zgodnoj kutiji koja sadrži 7 šumecih tabeta.

KAKO KAMAGRA DELUJE?

Kamagra deluje tako što dovodi do povećane prokrvljenosti I napumpanosti penisa. Istovremeno sprečava hormon, koji je odgovoran za odlik krvi iz penisa (gubitak erekcije), da deluje, tako da erekcija mnogo duže traje. Da bi kamagra delovala potrebna je seksualna uzbuđenost. Kamagra nije afrodizijak I ne dovodi do povećane seksualne uzbuđenosti. SASTAV Jedna šumeća tableta sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata. DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE Preporučena doza je jedna tableta (100 mg), 20-30 minuta pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj bezbednih doza u toku jednog dana je (100 mg). Način primene šumeće KAMAGRE: šumeća tableta se rastvori u čaši vode (250 ml) i sadržaj se popije. Opšta preporuka je da se sadržaj popije na prazan stomak zbog boljeg dejstva. Ne treba uzeti više od jedne šumeće tablete u toku 24h.

NEŽELJENA DEJSTVA

Podnošjivost leka je dobra. Neželjena dejstva su prolazna, a blago su do umereno izražena. Ona zavise od doze sildenafila, a incidenca raste sa povećanjem doze. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo u licu (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Osim toga, opisane su i sporadične promene vida (npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid) (1,9%), kao I zapušenost nosa. Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvenciju. Neželjena dejstva se u većoj meri otklanjaju uzimanjem veće količine tečnosti.

NAČIN ČUVANJA

Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece. ROK UPOTREBE Označen na originalnom pakovanju. PAKOVANJE Pakovanje sadrži 7 šumećih tableta (7×100 mg).

KAMAGRA KUPLJENA KOD NAS VAM GARANTUJE APSOLUTNU DISKRECIJU!

U svetu su urađena mnogobrojna istraživanja i velike naučne studije pomoću kojih je utvrđeno da kamagra proizvodi predstavljaju najpouzdanija sredstva za potenciju čiji kvalitet garantuje najbolje rezultate u poboljšanju seksualnih aktivnosti.