KAMAGRA BOMBONE

KAMAGRA BOMBONE
KAMAGRA BOMBONE
KAMAGRA BOMBONE
KAMAGRA BOMBONE

KAMAGRA BOMBONE

1 kutija – 650 din

2 kutije – 1200 din

3 kutije – 1650 din

5 kutija – 2600 din

10 kutija – 4800 din

KAMAGRA BOMBONE
Kamagra bombone su poboljšana verzija Kamagre u gelu. Izuzetno su praktične za konzumaciju tako da ih možete uzeti bilo kad i bilo gde bez mogućnosti da neko pomisli da radite nešto neobično. Zbog toga što se rastvaraju u ustima apsorbcija je brža i potpunija (ranije počinje da deluje, i učinak je znatno bolji). Takođe, zbog rastvaranja u ustima preparat ne dolazi direktno i trenutno u stomak i želudac pa su eventualne nuspojave svedene na sami minimum.
Kamagra bombone proizvodi Indijska farmaceutska kompanija Ajanta Pharma . Bombone su na bazi Sildenafila, koji se koristi za poboljšanje erekcije i lečenje impotencije. Ovaj preparat zapakovan je u diskretnoj i veoma zgodnoj kutiji koja sadrži 4 bombone (4×100 mg sildenafila) voćnih ukusa. Fenomenalan proizvod za rešavanje problema impotencije. Bombona se polako rastapa u ustima i dejstvo počinje već nakon 20-40 minuta, a traje najmanje 6 sati.

KAKO KAMAGRA BOMBONE DELUJU?

DEJSTVO 
Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specifične fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje cikličnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lek nema direktno relaksantno dejstvo, već potencira relaksantno dejstvo azot monoksida (NO) u kavernoznom telu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibiše PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncentracija u corpus cavernosumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo leka. 
INDIKACIJE 
Erektilna disfunkcija (impotencija muškarca tj. nemogućnost da se postigne ili održi erekcija penisa za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost). DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE 
Preporučena doza je 100 mg, 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna bombona. Iako je kod starijih muskaraca slobodna koncentracija leka u plazmi visa za oko 40 % ,od odgovarajuće koncentracije leka kod mladih i zdravih dobrovoljaca (18-45 godina), incidenca neželjenih dejstava leka nije povećana. KAMAGRA BOMBONA TABLETE su namenjene za peroralnu primenu. Jedna bombona se posisa, bez vode.

SASTAV

Jedna KAMAGRA BOMBONA TABLETA sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat i dr.). 
NEŽELJENA DEJSTVA 
Podnošjivost leka je dobra. Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umereno izražena. Njihova incidenca zavisi od doze sildenafila, incidenca raste sa povećanjem doze. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvencu. U kliničkim studijama, dispepsija (12%) i promene vida (11%) bile su češće posle primene većih doza (>200mg). 
KONTRAINDIKACIJE 
Dokazana preosetljivost na lek i/ili bilo koji sastojak farmaceutske formulacije leka. Istovremena primena nitrata ili donora NO (npr. amil nitrat),zato sto sildenafil potencira hipotenzivno dejstvo nitrata svojim delovanjem na NO/cGMP sistem. 
SPECIJALNA UPOZORENJA 
Pre propisivanja leka, obavezan je detaljan pregied bolesnika, npr. anamneza i fizički pregled da bi se utvrdila erektilna disfunkcija, po mogućstvu odredio njen uzrok i identifikovala odredjena terapija. Kardiološki pregled bolesnika je obavezan, seksualna aktivnost je povezana sa određenim stepenom srčanog rizika. Sildenafil je vazodilatator koji može izazvati blagu i prolaznu hipotenziju. Veliki rizik imaju pacijenti sa povećanom osetljivošću na vazodilatatore. Lek potencira hipotenzivno dejstvo nitrata. Lekovi za terapiju erektilne disfunkcije se moraju oprezno primenjivati kod muškaraca sa anatomskim anomalijama penisa. Lekovi za terapiju erektilne disfunkcije ne bi trebalo da se koriste kod muškaraca sa nepredvidljivim i/ili neurednim seksualnim životom. Primena KAMAGRA BOMBONA TABLETA se ne preporučuje zajedno sa drugim lekovima za lečenje erektilne disfunkcije. 
MERE OPREZA 
Lek se primenjuje kod muškaraca sa erektilnom disfunkcijom, pa trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate, obratite mu pažnju na lekove za lečenje angine pektoris (npr. nitrati i si.). KAMAGRA BOMBONA TABLETA se uzima 1 sat pre seksualne aktivnosti. Uzmite samo jednu bonbonu dnevno. Izaziva erekciju isključivo kada ste seksualno stimulisani, ne izaziva erekciju ako niste seksualno uzbuđeni. Dejstvo započinje 30-60 min posle uzimanja. Posle obilnog obroka, potrebno je vise vremena za započinjanje dejstva leka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije ne preporućuje se konzumiranje alkoholnih pica u VECOJ meri pre uzimanja leka. Lek ćuvajte na temperaturi do 30°C, izvan domašaja dece. Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju. 
NAČIN ČUVANJA Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage. ROK UPOTREBE Označen na originalnom pakovanju. PAKOVANJE Jedna kutija sadrzi 4 bombone.