COBRA 120

COBRA 120
COBRA 120
COBRA 120
COBRA 120

COBRA 120 MG

 

1 kutija – 850 din

2 kutije – 1600 din

3 kutije – 2200 din

5 kutija – 3500 din

10 kutija – 6500 din

 

Šta je Cobra 120 tačno?
Cobra 120
Postoji mnogo muškaraca koji povremeno doživljavaju manju erektilnu disfunkciju. To može biti veoma uznemiravajuće i nadražujuće ako se javlja problem sa erekcijom. Kobra prouzrokuje širenje određenih krvnih sudova, što promoviše erekciju. Cobra 120mg tablete su generička varijanta Viagre 100mg. Generic znači da sadrži isti aktivni sastojak (sildenafil) ali se prodaje pod drugim nazivom. Ovo rezultira proizvodom koji je mnogo puta jeftiniji od Viagre, ali ima potpuno isti efekat.

Kako koristiti Cobru 120mg 
Uzimajte Cobra tablet približno 1 sat pre seksualne aktivnosti. Jedan do jedan sat nakon gutanja, dobićete erekciju. Erekcija nestaje nakon 4-5 sati. Kako radi Sildenafil Sildenafil je aktivni sastojak u Cobra, Sildenafil osigurava da se određeni krvni sudovi proširuju što promovira erekciju. Dilatacija krvnih sudova započinje supstancama koje se u seksualnu stimulaciju oslobađaju u penis. Sildenafil sprečava degradaciju ovih vazodilatatora. Stoga ostaju duže i u većim količinama u penisu. Kao rezultat, penis postaje krutiji i ostaje krut. Akcija Sildenafila počinje nakon pola sata i dostiže maksimum nakon jednog sata i nestaje nakon oko četiri sata. 
Poručite Cobru 120 mg 
Cobra je gotovo identična sa Viagrom u svojoj akciji i sadrži iste aktivne supstance. Neki čak kažu da Cobra radi još bolje od Viagre. Međutim, neželjeni efekti Kobra su vrlo mali u poređenju sa onim kod drugih erektilnih pilula. Stoga nije toliko loše da je Kamagra tako popularna među muškarcima sa erektilnom disfunkcijom. Takođe garantujemo vam privatnost .