KAMAGRA GOLD

KAMAGRA GOLD
KAMAGRA GOLD
KAMAGRA GOLD
KAMAGRA GOLD

KAMAGRA GOLD

1 kutija – 650 din

2 kutije – 1200 din

3 kutije – 1650 din

5 kutija – 2600 din

10 kutija – 4800 din

KAMAGRA GOLD
KAMAGRA GOLD tablete.
tablete za muškarce koji svoj seksualni život žele da podignu na najviši nivo! Ono što ste od uvek tražili od sada u ponudi i na sajtu kamagrazapotenciju.com. Preparat za potenciju Kamagra 100 mg sildenafil citrat ili Kamagra gold, kako se još naziva ovo fantastični preparat za potenciju, svojim visoko efikasnim i višestranim dejstvom iznenadiće čak i one najzahtevnije muškarce. Kamagra gold tablete za potenciju postižu neverovatne efekte u otklanjanju simptoma erektilne disfunkcije, izuzetno blagotvorno utiču na erekciju i potenciju i produžavaju trajanje seksualnog odnosa. Jedna film tableta Kamagra golda preparata za potenciju sadrži 100 mg sildenafil citrata i više pomoćnih komponenti – mikrokristalnu celulozu, magnezijum stearat itd. Kao aktivna supstanca ovog preparata, sildenafil citrat je jak selektivni inhibitor cGMP specifične fosfodiesteraze (PDE 5) koja doprinosi razlaganju cikličnog GMP-a u corpus cavernusumu penisa.

KAKO GOLD KAMAGRA DELUJE?

KAMAGRA 100 mg
ne deluju kao direktni relaksant, već podstiču relaksaciona svojstva azot monoksida (NO) u kavernoznom telu. Prilikom seksualne stimulacije aktivira se sistem NO/cGMP, što dovodi do inhibicije PDE 5 od strane sildenafila, čime dolazi do manje razgradnje cGMP, tako da se povećava njegova koncentracija u corpus cavernusumu muškog polnog organa.
Drugim rečima, da bi lek imao farmakološko dejstvo, neophodna je seksualna stimulacija. Tako su korisnici sasvim zaštićeni od neprijatnih situacija, obzirom da neće doći do erekcije u neželjenom trenutku i na nezgodnom mestu. Dakle, Kamagra gold tablete deluju tako što pospešuju doticanje krvi u Vaš polni organ, što doprinosi pojačanom protoku krvi kroz krvne sudove Vašeg penisa. Ovakav efekat se postiže zahvaljujući sildenafil citratu, koji vezivanjem za specifične receptore krvnih sudova penisa uzrokuje blago širenje tih krvnih sudova, odnosno njihovu vazodilataciju, koja dalje omogućava veći dotok krvi u muški polni organ.

SASTAV

Sildenafil citrat preparat koristi se tako što se jedna tableta (100 mg) proguta sa malom količinom bilo koje tečnosti, sa vodom, sokom ili pak sa nekim bezalkoholnim pićem. Tabletu treba uzeti 30 do 60 minuta pre seksualnih aktivnosti.
Preporučena dnevna doza je jedna tableta Kamagra gold preparata za potenciju. Bez obzira na to što je slobodna koncentracija sildenafil citrata u plazmi odraslih osoba veća i do 40% u odnosu na njegovu koncetraciju u organizmu zdravih i mladih osoba, incidenca neželjenih efekata koje izaziva ovaj preparat nije povećana.
Organizam korisnika dobro podnosi ovaj preparat. Neželjene reakcije, ukoliko uopšte dođe do njih, su uglavnom blage, a ređe umerene, i prolaznog su karaktera. Njihova učestalost raste sa povećanjem doze leka. Najčešće nus-pojave ispoljavaju se kroz prolaznu glavobolju, crvenilo, vrtoglavicu, zamućenje vida, dispepsiju i rinitis.
KONTRAINDIKACIJE
dolaze istovremenom primenom Kamagra Gold tableta i lekova na bazi nitrata. Ukoliko koristite medicinske preparate u tretmanu lečenja angine pektoris, čiju osnovu uglavnom čine nitrati, obavezno se posavetujte sa Vašim lekarom, a osim toga, lekara svakako obavestite i o svim drugim lekovima koje upotrebljavate. Tabletu nikako nemojte žvakati, već je progutajte celu sa veoma malom količinom vode ili neke druge tečnosti. Nemojte uzimati više od jedne tablete dnevno. Uslov da ovaj preparat izazove erekciju je seksualna stimulacija konzumenta, pa sve dok nema seksualnog nadražaja, Kamagra 100 mg neće početi da deluje.